|

Language:

Over ons

De lange autotransport is een kleinschalig bedrijf gespecialiseerd in het internationaal transporteren van oldtimers en exclusieve voertuigen. Uw voertuigen zijn bij ons in goede handen, en behandelen uw voertuigen met uiterste zorg. Tijdens het transport zijn uw voertuigen goed verzekerd, aangezien wij speciale oldtimer en exclusieve voertuigen verzekeringen afgesloten hebben bij onze verzekeringsmaatschappij.

Door onze grote know-how op dit gebied is een veilig en vertrouwd vervoer van uw voertuig altijd gegarandeerd. Voor speciale solo-transporten op maat van exclusieve voertuigen beschikken wij over een gesloten, gps traceerbare aanhanger. De aanhanger en het trekkend voertuig zijn bewust niet voorzien van reclameteksten. Zo kan uw voertuig onopvallend vervoerd worden, en is de kans op diefstal tot een minimum beperkt.

Voor het vervoer van grotere aantallen voertuigen, voor bijvoorbeeld klassiekerrallies, hebben wij een vrachtwagen, tot maximaal 10 auto's. Voor het vervoer van grote partijen werken wij samen met een aantal vertrouwde en zeer deskundige chauffeurs.

Onze bedrijfsstrategie is louter gericht op kwaliteit, niet op kwantiteit!!